Novosti

VRŠAC | Podrum „Popovac“, vlasnika Trebinjca Steva Popovca osvojio je tri zlatne medalje na ovogodišnjem, jubilarnom desetom Međunarodnom festivalu vina „Vinofest“, održanom prošlog vikenda u Vršcu.
Među ukupno 60 izlagača sa 200 uzoraka vina, vinarija „Popovac“ osvojila je zlatne medalje i to za šardone iz 2013, vranac iz 2012. i veliku zlatnu medalju za šardone iz 2014. godine.

Vinarija Popovac Trebinje Vršac tri zlatne medalje

Medalje su još jedna u nizu potvrda da se na našem području proizvode izuzetno kvalitetna vina koja lako pronalaze put do krajnjih potrošača.
„Na našu radost, kvalitet vina Podruma ‘Popovac’ je prepoznat. Najveća ocjena koju je, među vinarima iz brojnih zemalja, dobio naš podrum je svakako veliki uspjeh i za naš grad i za naše vinare, za cijelu regiju, koja je poznata po kvalitetnim vinima. Velika čast za sve nas“, istakao je Popovac, dodajući da su uložili napore da ponove uspjeh, jer su i prošle godine dobili u Vršcu veliku zlatnu medalju za vino vranac i srebrnu medalju za bijeli šardone.

Na „Vinofestu“ u Vršcu učestvovali su vinari iz Srbije, BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Mađarske i Rumunije.

Vinarija Popovac Trebinje Vršac tri zlatne medalje